Komische Stewardessen

Zie het voor je. Een verjaardag, bruiloft, bedrijfsuitje ‘or what ever’! Dit alles vindt plaats op een besloten locatie. Desalniettemin ga je de mensen de indruk geven dat ze een hele unieke reis maken. En vervolgens komen onze stewardessen tevoorschijn van A.A.S. airlines. Hun missie is om jouw evenement op te krikken met een verrassende en geestige ‘touch’! Dames en heren, zijn jullie allen gereed?! ‘Fasten your seatbelts’! Want wij kiezen het luchtruim! 

Ontvangst door onze stewardessen
Iedereen die ooit gevlogen heeft kent deze gang van zaken. Alle ‘passagiers’ krijgen een ontvangst van onze stralende stewardessen. Maar deze dames zijn niet zo gereserveerd als de gemiddelde stewardess. Dit zijn vrolijke typetjes met leuke anekdotes en grappen. Zij kunnen je van alles vertellen over hun krankzinnige avonturen in de lucht. 

De stewardessen maken van routinehandelingen en feestje
Al die overbekende handelingen als het ontvangen van de passagiers, de garderobe, uitdelen van pasjes of het uitserveren van consumpties zijn nu ineens in een humoristisch jasje gestoken. Hilariteit verzekerd! Dit is zo grappig dat het een act genoemd mag worden!

Lachen geblazen dus! De genodigden zullen deze gebeurtenis nooit meer vergeten. Met recht een mijlpaal. Zie je nog meer taken voor onze dames. vertel het ons van ‘Comedy Adventure’!

Stewardessen geschikt voor elke happening
Onze komische dames zijn voor alles in. Bijna dan.  Maar elk event dat wel wat humor kan gebruiken, is geschikt voor deze humorstewardessen!  Je kunt het zo gek niet verzinnen! Bruiloften, bedrijfsborrels, verjaardagen en personeelsfeesten, noem maar op! Maar ook thematische aangelegenheden als congressen, symposia, beurzen en festivals zijn ‘common ground’ voor onze superstewardessen.   

De stewardessen boeken
Als je belt of mailt met ‘Comedy Spot’, dan bekijken we met je hoe we het gaan aanpakken. We regelen uiteraard een fijn prijsje voor je. En dan vliegen onze humorstewardessen van ‘A.A.S.  Airlines’ naar je toe!