Gabber Chickies

Gabber Chickies.
Bloedordinaire,  geestige typetjes, de  gabber chickies van Comedy Adventure! Ze praten niet met meel in de mond, maar  gaan er in met gestrekt been. Dus deze act is wat minder geschikt voor tere zieltjes! Ze zijn niet alleen hard en direct, maar ook aanstekelijk grappig . Zij zien het als hun missie dat iedereen deelt in de feestvreugde! ze hanteren daarbij een hilarische tongval waardoor de stemming er al direct in zit!

Wat doen de Gabber Chickies?!
Als je je personeelsfeest, bedrijfsuitje, bruiloft of verjaardag wilt voorzien van humorvitamientjes, dan zit je helemaal geramd bij de  gabberchickies van ‘Comedy Adventure’! Je kunt ze bijvoorbeeld inzetten als knotsgekke presentatrices. Typetjes die de mensen aanvuren om volledig uit hun dak te gaan op de dansvloer!

Maar uiteraard kunnen onze gabberchickies ook ingezet worden voor andere taken, zoals het uitserveren van drankjes. Geloof ons, de verrassing en de hilariteit zal immens zijn!

Ook is het mogelijk dat de Gabber Chickies van ‘Adventure’ zich mengen tussen de gasten en net doen alsof zij bevriend zijn met de hoofdpersoon of personen. Dit leidt altijd tot enorme consternatie, verwarring en hilarische toestanden. En een vloedgolf van aanstekelijke lachbuien! 

Entertainende typjes voor besloten of publiek event. 
Onze Gabber Chickies vormen een van de vele typetjes die Comedy Adventure in het magazijn voor jou heeft liggen.  Gabbe’

Komische typetjes boeken
Om onze komische typetjes te boeken is kinderlijk eenvoudig. Mail of bel met ‘Comedy Adventure’  en vertel ons wat de opzet is van je event . En laat ons weten wat je zoal denkt te verwachten van onze komische typetjes! Vervolgens bekijken we samen welke act het beste aansluit bij je event en wat de kosten zullen bedragen! Vervolgens komen wij uit de startblokken en doen we ons stinkende best om  bij te dragen aan het succes van je event door de inzet van onze lachkanonnen!