Dagvoorzitter

Comedy  Adventure heeft een pico bello dagvoorzitter voor jullie paraat, die tijdens een evenement of congres de boel aan elkaar praat. Maar een dagvoorzitter  doet meer! Deze dagvoorzitter weet het publiek te boeien en te motiveren met verrassende interacties tussen sprekers en toehoorders. 

Denk je er serieus over om een dagvoorzitter bij Comedy Adventure te bestellen?! Velen gingen je voor; een verstandig besluit!

Een goede dagvoorziter is de inspirator en aanjager  van jouw conferentie, congres, seminar, presentatie of symposium!

Het doel van iedere meeting is natuurlijk om een bepaald thema echt te laten leven bij jouw gasten. En dan is humor een bij uitstek geschikte ‘tool’!

Op Maat Schrijven
Wij van Comedy Adventure beschikken over de beste cabaretiers en Stand Up Comedians. Zij zijn in staat om je bij te staan met grappen om jouw speech grappiger en dus meer toegangkelijk te maken! Wij kunnen kwalitatief hoogwaardige maatspeeches schrijven, waarbij de aandacht geen moment verslapt.

Wrap -up/Dagsamenvatting
De kans is groot dat aan het slot van een drukke dag vol presentaties en vergaderingen het publiek lamgeslagen is door alle informatie. En dat menigeen geen benul meer heeft wat er bij aanvang is verteld.  Maar, dit ongemak kunnen we mooi verhelpen met een humoristische wrap-up!

Want onze comedian(s) die zich goed heeft ingelezen in de materie, brengt  voor het publiek een overzicht van de dag, uiteraard met een komische knipoog! Op die manier verlaat  het publiek de bijeenkomst in uitgelaten tevreden stemming, terwijl ze nog even een reminder kregen van alles dat die dag is voorgevallen. Een ‘win win’  situatie zeg maar.

Wij van Comedy Adventure hebben de beschikking over een variatie aan comedians die van dagsamenvattingen hun specialiteit hebben gemaakt.

Je kan ons altijd mailen of bellen voor nadere informatie!

Wat is er mooier dan aan het eind van de dag een glimlach te toveren op het gezicht van  jouw publiek?! Terwijl er toch recht is gedaan aan de inhoud, de sfeer en het doel  van het gebeuren! 

Een komische wrap-up kan dan een perfect slotakkoord zijn!