Komisch Typetje

Naast ons ruime aanbod van Comedians & Cabaretiers, hebben wij ook een groot bestand aan komische typetjes. Zoek je bijvoorbeeld nog een gekke kok, een hilarische fakespeaker of een niet van echt te onderscheiden dubbelganger?

Onze acteurs en grappenmakers maken van elke bijeenkomst een groot feest. Zakelijke bijeenkomsten, verjaardagen, familiefeesten of vergaderingen en meetings, wij draaien er onze hand niet voor om. Voor iedere gelegenheid hebben wij wel een onvergetelijke komische act.

Zie hieronder een aantal van onze meest geboekte acts. Heb je zelf nog een leuke act in gedachten en zie je deze hier niet tussen staan? Neem geheel vrijblijvend contact op met één van onze medewerkers en zij zullen je hier graag mee verder helpen.

Typetje Inhuren
Onze typetjes voelen zich in elk gezelschap als een vis in het water en juist daarom zijn zij een aangename aanvulling tijdens jouw events. Denk bijvoorbeeld aan een grappige uitsmijter, een gekke kok, of een overspannen stewardess.

Laat ze lekker tussen je gasten doorlopen en ‘let the magic happen’. Ook is het mogelijk dat een typetje de avond heel normaal begint maar gaandeweg steeds meer rare trekjes tentoonspreid, om vervolgens de avond af te sluiten met een dolkomische act.

Dubbelgangers
Met onze dubbelgangers maak je jouw groepsuitje groots en onvergetelijk. Hoe leuk is het bijvoorbeeld wanneer Beatrix jullie nieuwe kantoorpand feestelijk opent? Alle gasten kunnen stuk voor stuk op de foto met een dubbelganger naar keuze. Met trots zullen zij hun ontmoeting met hun idool op social media delen. Ook zangers die niet alleen lijken maar ook een optreden verzorgen behoren tot de opties. Meer weten over het inhuren van dubbelgangers? Mail ons!

Tonpraters
Comedy Spot brengt deze humoristische traditie naar jouw gezelschap. Onze tonpraters kunnen met hun hilarische act jouw feest of event compleet maken. De ingrediënten zijn hilariteit, verrassing en folklore. We hebben een breed bestand van tonpraters met elk een eigenzinnige en originele act die aansluit bij een groot publiek en diverse gezelschappen. Kijk hier voor meer informatie over Tonpraters.