Typetjes & Komische Acts inhuren

Elke denkbare komische act is voorradig bij Comedy Adventure. En dan gaat het van tonprater tot grappig typetje. Maar wij hebben ook dubbelgangers en standup-comedians voor u in de aanbieding. Voor elk wat wils!  

Ieder feestje kunnen onze humoristen en acteurs  ‘opspicen’ met een veelheid aan komische, hilarische aandachtspunten!

U vraagt, wij draaien! Personeelsuitjes, bruiloften, andere vieringen of een zakelijk evenement?! Wij hebben voor elk evenement  een passende en unieke hoeveelheid humor.  ‘Be prepared’ voor een unieke komische act. Vervolgens krijg je van ons een opsomming van de verschillende soorten acteurs en humoristen die voor ons hebben. En vervolgens kun je uitmaken wat het geschiktst is voor je evenement!

Typetje inhuren.
Dit is een succesvol concept gebleken,  een typetje inhuren. Omdat een typetje zich helemaal kan aanpassen aan de gelegenheid en het gezelschap! Denk bijvoorbeeld aan een komisch typetje dat bijvoorbeeld de maffe gastheer.gastvrouw speelt of die als stuntelende ober door het publiek zwerft. Maar ook kun je natuurlijk kiezen voor een hilarisch typetje dat zich voordoet als een van de gasten, maar die op een bepaald ogenblik alle aandacht op zich weet.

Typetjes & Komische Acts

En zo is het dus mogelijk om allerlei maatgerichte varianten te benutten voor je bijeenkomst, feest of evenement.

Hier kun je  wat meer te weten komen over het inhuren van een typetje.

Dubbelgangers.
Gegarandeerd hilarisch zo’n dubbelganger. Dit is echt de slagroom op de humoristische taart. Het leuke is dat alle genodigden desgewenst op de foto kunnen met de beroemdheid naar hun smaak. En natuurlijk zullen zij dit moment delen op social media!

We hebben voor je in ons magazijn popsterren, sporthelden, royalties maar ook een verstrooide professor als Albert Einstein. ( Appie voor z’n vrienden.) Alles is mogelijk!We hebben zelfs zangers die niet alleen sprekend lijken op hun idool, maar ook nog een optreden kunnen geven. Meer info over het inzetten van dubbelgangers?!

Tonpraters.
Deze humoristische traditie die vooral bekend is in het Zuiden, maken wij nu populair in de rest van het land. Onze meesterlijke tonpraters zijn in staat om ieder evenement naar hun hand te zetten met hun knotsgekke act. De bestanddelen van zo’n act zijn verrassing, hilariteit en folklore.  Een bonk vrolijkheid!

Wij beschikken over een ruim assortiment aan tonpraters. Ieder met hun authentieke en originele act. Wedden dat er een tonprater bij zit die helemaal aansluit bij uw evenement?!