Over Ons

De leukste Stand Up Comedy Shows & Cabaret Optredens boek je bij Comedy Adventure!

In 2001 zijn wij begonnen met het organiseren van comedy shows & cabaret optredens. Vele jaren en optredens later zijn wij uitgegroeid tot ware specialisten. Hierdoor zijn wij keer op keer in staat om kwaliteit en maatwerk te leveren op het gebied van Stand Up Comedy en Cabaret.

Wij hebben een ruim bestand aan professionele Stand Up Comedians en Cabaretiers en met hun jarenlange ervaring weten zij elke zaal te bespelen en elk publiek om hun vinger te winden. Of het nu gaat om het opleuken van een vergadering, een stukje entertainment tijdens een congres, bedrijfsuitje of personeelsfeest, of een Comedy Show op locatie? Bij ons ben je aan het juiste adres!

Onze Cabaretvoorstellingen en Comedy Shows zijn er in verschillende vormen en maten en door het veelzijdige karakter zijn onze Comedy Shows perfect in te passen op bijna elke locatie en voor elke gelegenheid.

Hierbij kan je denken aan een volledige comedy show met 3 comedians en een Master of Ceremonies (een presentator) maar ook een losse Comedian, Cabaretier, dagvoorzitter, presentator en zelfs een fake speaker en Comedy Workshop behoren tot de mogelijkheden.

over ons