Workshops

Ben je op zoek naar een unieke workshop samen met je vrienden, collega’s of familie? Boek dan een van onze comedy workshops. Deze workshops zitten tjokvol humor, grappen en gezelligheid en zijn daarnaast nog leerzaam ook!

Wij organiseren verschillende soorten workshops waarbij humor centraal staat.
Een van onze meest geboekte workshops is de Stand-Up Comedy Workshop. Tijdens deze workshop gaat een van onze door de wol geverfde comedians jullie de geheimen van het vak bijbrengen. Je leert welke ingrediënten je nodig heb om een goeie grap te maken en te vertellen (ook niet geheel onbelangrijk). Zo bestaat een goeie grap onder andere uit een set-up, punchline, eventueel een call back of misschien is de grap wel onderdeel van een running gage? Daarnaast krijg je natuurlijk zelf de vrijheid om wat ‘geheime’ ingrediënten toevoegen.
Deze workshop is perfect in te passen tijdens bijvoorbeeld een teamuitje, personeelsuitje of vrijgezellenfeest.

De Comedy Workshop
De comedy workshop staat garant voor zo’n twee uurtjes top vermaak. Tijdens deze uurtjes zijn jullie van een hoop hilarische momenten verzekerd. Na een korte introductie zal onze comedian beginnen bij het begin. Zo gaan wij het hebben over de geschiedenis van Stand Up Comedy in Nederland en in het buitenland.
Na deze korte maar interessante verhandeling zijn we beland bij deel twee van deze workshop en worden jullie in verschillende teams ingedeeld. Elk team wordt voorzien van een opdracht of onderwerp. Laat jullie fantasie even helemaal de vrijg loop. Dacht je dat het maken van een grap moeilijk is? Je zult merken dat het met de tips & trics van onze comedian een stuk eenvoudiger wordt!

Tijdens deze workshop toveren wij je om tot een echte ‘grappenmachine’. De onderwerpen waar jullie grappen over maken kunnen gaan over de actualiteit, herkenbare situaties maar ook de gang van zaken binnen jullie bedrijf vereniging of vriendengroep kan onder de loep worden gehouden.
Het maakt eigenlijk niet uit waar het over gaat, onze ervaren Stand Up Comedian zal alles in goede banen leiden en ervoor zorgen dat de workshop hilarisch en onvergetelijk wordt. Dus ga er maar ‘ns goed voor zitten en hou je camera in de aanslag.
Verloop Comedy Workshop: het optreden

Deel drie van deze workshop bestaat uit het optreden. Zodra de teams klaar zijn met de opdrachten is het showtime! Elk team krijgt tijd om te ‘shinen’ en krijgen jullie zelf de mogelijkheid om jullie eigen grappen aan elkaar te gehoren te brengen. Dit zorgt gegarandeerd voor een hoop onvergetelijke momenten.
Aan het eind van de Comedy Workshop kun je terugblikken op een vermakelijk en leerzaam groepsuitje. Want van die comedyvaardigheden heb je gegarandeerd de rest van je leven plezier!
Comedy Workshop voor bedrijf, familie, vriendengroep of vrijgezellenuitje
De Comedy Workshop is geschikt voor jong en oud. En door dit algemene karakter is deze workshop perfect geschikt als onderdeel van een bedrijfsuitje, personeelsfeest, teamuitje, vrijgezellenfeest of verjaardag.

Ook is de Comedy Workshop is te boeken op elke dag of tijdstip naar keuze.

achtgr