Workshop plat haags

Workshop Plat Haags

Tijdens onze workshop plat Haags toveren wij je om tot een echte Hagenees. Samen met onze Haagse Harrie gaan jullie ‘lekkah Haags lulleh’! Van Haagse bellen tot het bestellen van een biertje op z’n Haags; je leert het tijdens deze Haagse inburgeringscursus.

In het hart van onze Hofstad hebben wij een gezellige ruimte voor jullie gereserveerd. Hier worden jullie opgewacht door onze Hagenees en professor in het Haags lullen. Deze hoogleraar uit de Schilderswijk begint deze workshop met een aantal hilarische anekdotes. Deze anekdotes werken sfeer verhogend en brengen iedereen lekker in de mood.

Zijn verhalen gaan niet alleen maar over de Haagse taal, maar ook over de cultuur en gewoontes van deze stad achter de duinen. En hierbij neemt hij geen blad voor de mond. Zet je maar schrap want je wordt bedolven onder een stukje onversneden Haagse humor. Hierbij gaan alle remmen los, laat de tere zieltjes onder jullie maar thuis bij moeder de vrouw, want de Haagse humor zal je om de oren vliegen.

Gedurende deze workshop worden jullie zelf ook aangespoord om deze volkstaal te oefenen.
Door het ongedwongen karakter is deze workshop perfect in te passen tijdens vrijwel elke gelegenheid. Of je nu op zoek bent naar een ontspannen onderbreking van een meeting of vergadering, of als grappig onderdeel van een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of groepsuitje op zich.

Onze workshop Plat Haags is een niet te versmaden happening in de Hofstad. Voor deze workshop Plat Haags reserveren wij een gezellig zaaltje voor jullie gezelschap. Indien jullie zelf een locatie in gedachten hebben is dit ook geen probleem. Onze Haagse Harry komt graag bij jullie op bezoek. Ook indien deze workshop in een andere stad plaats moet vinden, wij komen graag jouw kant op!