Workshop Amsterdams

Workshop Plat Amsterdams

Deze Workshop Plat Amsterdams staat onder leiding van een echte Amsterdamse geinponem. Deze geboren en getogen Jordanees verkoopt jullie tijdens deze workshop geen haarlemmerdijkies. Integendeel! Jullie worden in ‘no time’ klaargestoomd tot echte Amsterdamse staatsburgers.

Door zijn ruime ervaring heeft onze Amsterdamse Sjonnie er wel sjoege van! En maakt hij jullie bekend met de beginselen van het Amsterdamse dialect. Op deze manier hoef je, je nooit meer zorgen te maken of er wel iets zinnigs uit je smoelwerk komt en kan jij aan het eind van deze workshop een willekeurig Amsterdams ‘kroeggie’ binnenlopen en vol kapsones een kopstootje of een jonge klare bestellen.

Een meier of een joetje kennen de meeste mensen wel. Maar wat dachten jullie van een porum, belatafelen of togus? Tijdens deze Workshop Amsterdams Praten komen onze leukste en meest bijzondere uitspraken aan bod. Maar zonder een uitleg over de beginselen van ons accent, de tongval en uitspraken van klinkers lukt dat jullie nooit. Gelukkig is onze Amsterdamse Sjonnie de beroerdste niet en zal jullie het een en ander bij brengen.

Weet jij het verschil tussen kennen, kannen en kunnen? De workshopleider waarschijnlijk niet, en hij zal jullie tijdens deze workshop ook uitleggen waarom dat ook helemaal niet belangrijk is. Of wat dacht je van ‘moeten en motten’? De workshop is lekker interactief en zit vol humor Als je met een groep Amsterdam bezoekt voor een bedrijfsuitje of een vrijgezellenfeest, dan is deze workshop een ideale toevoeging.

Dus heb je wel zin in een gebbetje? Reserveer dan deze workshop Plat Amsterdams en maak je op voor een geinig middagje samen met je gappies in mooi Mokum!

Dit typisch Amsterdamse uitje is ook in combinatie met een Smartlappen Workshop te boeken, zodat jullie de geleerde klanken gezamenlijk ten gehore kunnen brengen! Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.