Roast Workshop

Roast workshop

Voor iedereen die op zoek is naar een hele bijzondere workshop, hebben wij onze Roast Workshop. Met onze Roast Workshop ben je verzekerd van twee unieke uurtjes, samen met je vrienden of collega’s.

Een roast is uit Verenigde Staten komen overwaaien en is daar een bekende en geliefde vorm van comedy. Tijdens de roast is er altijd sprake van een ‘man of the hour’. Deze ‘gelukkige’ wordt door zijn vrienden en kennissen op een humoristische wijze in het zonnetje gezet. Hij wordt verzekert van persoonlijke aandacht in de vorm van een kort verhaaltje over zijn opvallende karaktertrekken en grappige anekdotes. Maar de rest van de groep komt ook aan de beurt! Dat is het leuke van een roast.

De Roast Workshop staat onder auspiciën van een door de wol geverfde Stand Up Comedian. Deze professionele grappenkanon weet als geen ander hoe je iemand op een subtiele en humoristische manier in het zonnetje moet zetten. En wil maar wat graag de ins en outs met jullie delen.

We beginnen deze workshop bij, hoe kan het ook anders, de grap. Uit welke onderdelen bestaat een grap en hoe kan je deze onderdelen het beste in elkaar zetten zodat je een vloeiend geheel krijgt. Je zal merken dat het met deze tips en tricks direct een stuk makkelijker is om een grap in elkaar te zetten. Zodra iedereen deze basis onder de knie heeft gaan we door met het tweede deel van de workshop. Tijdens het tweede gedeelte gaan jullie in groepsverband een roast maken. En natuurlijk zal onze Stand Up Comedian jullie hierbij helpen met de nodige tips & tricks. Na een korte pauze gaan we verder met het laatste onderdeel van deze workshop, het optreden!

Tijdens dit optreden gaan jullie verdeeld in teams jullie hersenspinsels ten gehore brengen. Dit zal gegarandeerd voor een hoop hilarische en onvergetelijke taferelen zorgen. En behalve dat deze workshop ontzettend leuk is om te doen is deze ook erg leerzaam. Aan de verheven kennis van het grappen maken zal je, je leven lang plezier beleven.

Kortom deze workshop is de ideale manier om meer sfeer en humor in je groepsuitje te brengen. De Roast Workshop is natuurlijk bij uitstek geschikt voor een vrijgezellenuitje of viering. Maar ook bij het afscheid van een collega, een jubilaris of jarige sluit het perfect aan!