Lachworkshop

Lachworkshop

Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd! Iedereen weet wel dat lachen gezond is. Het ontspant, het relativeert en met elkaar lachen versterkt de onderlinge verbondenheid. En zeg nou eerlijk? Hoe vaak lach jij op een dag?

Boek daarom een paar lachwekkende uurtjes samen met één van onze lachgoeroes en je dag kan niet meer stuk! Onze lachworkshop is in heel Nederland te reserveren. Heb je zelf een stad of specifieke locatie in gedachten? Laat het ons weten en wij komen graag jouw kant op!

De lachworkshop: het verloop
Bij binnenkomst worden jullie ontvangen door onze lachdocente. Deze koningin van de lach begint de workshop met een korte introductie. Tijdens deze introductie gaan we het hebben over de oorsprong van de lachtherapie en waarom deze therapie een must is voor zowel jong als oud, en voor zowel man als vrouw.

Na deze introductie gaan we de kunst van het lachen in de praktijk brengen. Met behulp van verschillende ademhalingsoefeningen gaan jullie op een natuurlijke wijze het niveau van jullie endorfine (het gelukshormoon) flink verhogen. Dat garandeert hilariteit!

De lachworkshop en de pluspunten
Behalve dat jullie met z’n alle iets bijzonders gaan meemaken, is deze workshop heilzaam voor lichaam en geest. Aan het eind van deze workshop ben je namelijk volledig ontspannen. Door middel van uitgekiende oefeningen leer je de kunst van het ‘echt’ lachen. Gewoon lachen om niets, dubbel liggen, buikpijn van het lachen krijgen en onophoudelijke meligheid. Heerlijk toch!

Een lachworkshop voor iedereen
Eigenlijk is de lachworkshop geschikt voor iedereen. Zowel volwassenen, kinderen en ouderen. Ook als onderdeel van een teamuitje of vrijgezellenfeest is deze workshop perfect geschikt.  Het is namelijk een hele goede manier om elkaar beter te leren kennen en onderling verbonden te raken.