Kosten van een Stand- up Comedian of Cabaretier

Dit hangt af van meerdere factoren.
Het is altijd mogelijk om bij ons een vrij om bij ons een vrijblijvende prijsindicatie op te vragen. Dit kan via ons mailadres  comedyadventure.nl of telefonisch via 020-7009439 .

Wat bepaalt de prijs van een Stand Up Comedian of Cabaretier?

De hoeveelheid Stand up Comedians of Cabaretiers.
Belangrijk is of je 1 comedian wenst of meerdere. natuurlijk zal het kostenplaatje hoger uitvallen indien je een show wenst met diverse comedians of cabaretiers dan wanneer je een kleine show met slechts 1 Stand Up Comedian zou willen reserveren.

Speelduur van een comedyshow
Gaat de voorkeur uit naar een stand up comedian die een set doet van twintig minuten of ben je juist op zoek naar een avondvullende show. En natuurlijk alles daar tussen in. Alles is mogelijk bij Comedy Adventure. In de regel betaal je meer voor een langere show.

Kaliber Stand Up Comedian.
Met de aanduiding kaliber Stand-up Comedian duiden wij op de jaren van speelervaring die de artiest achter zich heeft. Je mag er van uitgaan dat een gelouterde comedian met een indrukwekkende cv doorgaans duurder uitvalt dan een talent dat nog niet zo’n palmares bezit!

De reiskosten.
Voor het geval dat je niet een voorkeur uitspreekt voor een bepaalde stand up comedian, dan sturen wij een comedian uit de regio. Dat scheelt alweer in de reiskosten. Mocht jouw favoriete comedian verder weg wonen, dan ben je natuurlijk iets meer kwijt aan reiskosten.