Comedy Kerstoptreden

Denk je er over om deze keer het jaarlijkse kerstfeest extra glans te geven met een cabaretier of Stand Up Comedian?! De cabaretiers van Comedy Adventure komen graag langs om jouw kerstwens in vervulling te laten gaan!

Cabaret & Kerst
Natuurlijk is Kerst de gelegenheid bij uitstek om bijeen te komen voor warmte, vriendschap en relaxen. Het mooiste zou zijn als dat gepaard gaat met terugblikken in samenhorigheid. En humor, natuurlijk! Een cabaretier is als geen ander geknipt om jouw kerstdiner of kerstborrel op te krikken naar ongekende hoogtes! Dit vergeten jouw gasten nimmer meer!

Cabaret-act voor Kerst
Wellicht vraag je, je af  wat je kan verwachten van een cabaretshow rond kerst?! Wel, het is aan jou om te bepalen hoe lang de kerstshow moet duren. Wij van Comedy Adventure  denken dat een act van twintig minuten dikwijls prima past bij een Kerstborrel. Bij een kerstdiner zouden twee cabaretacts van elk een half uur een fijne aanvulling zijn tussen de gangen. Comedy Spot kan naar wens cabaret voor kerstdiner organiseren op de locatie die jij opgeeft en anders kunnen wij een restaurant regelen in de stad die je prefereert. En waar de cabaretiers hun beste beentje zullen voorzetten.

Kerst en afsluiting van het jaar
Natuurlijk betekent Kerst meer dan de doorsnee viering! Kerst kan een mogelijkheid zijn om met jouw team, bedrijf familie en vrienden nog eens achterom te kijken naar het afgelopen jaar. Stel je, je eens voor hoe uniek het zou zijn als Comedy Adventure een cabaretier afvaardigt die jullie eigen oudejaarsconference ten toon spreidt!

Geholpen door jullie input aangaande de aanwezigen en de gebeurtenissen, schept onze cabaretier  een uniek stukje hogere grappenmakerij op maat. Het zal voor de meesten herkenbaar zijn en zal leiden tot ongekende lachsalvo’s. Gegarandeerd! Als je dat wenst kan de cabaretier ook een kerstverhaal voorlezen met een komische, hilarische twist.