Comedy Diner

Comedy Diner

Met ons comedy diner ben je verzekerd van een gezellig avondje vol humor en lekker eten.  Wij combineren namelijk een driegangendiner met een onvergetelijke stand up comedy show. Door deze beproefde en succesvolle formule is ons comedy diner perfect geschikt voor iedereen die op zoek is naar een compleet verzorgd bedrijfsuitje, teamuitje, verjaardagfeest of personeelsfeest.

Compleet & geheel verzorgd avondje uit
Wij nemen je alle zorg uit handen, bij binnenkomst staan de gedekte tafels al op jullie te wachten. Je hoeft alleen nog maar aan te schuiven en te genieten van goeie grappen en lekker eten. Maak je borst maar nat voor een heerlijk avondje samen met je vrienden, familie of collega’s.

Driegangendiner
Speciaal voor dit comedy ciner reserveren wij een plek in een sfeervol restaurant. We trappen de avond af met een heerlijk voor-en hoofdgerecht.
Per gang hebben jullie de keuze uit verschillende gerechten en voor iedereen met speciale dieetwensen hebben wij ook voldoende keus. Indien jullie zelf een restaurant in gedachten hebben dan kijken we graag samen naar de mogelijkheden! Nadat jullie hebben genoten van de eerste twee gangen en in een ontspannen setting met elkaar de dag hebben doorgenomen is het ‘showtime’. Onze comedians beklimmen het podium en trakteren jullie op een hilarische comedy show.

Stand up comedy show
Met behulp van hun charmes, hun jarenlange ervaring en natuurlijk steengoede grappen weten zij elke zaal in te pakken en naar hun hand te zetten. Deze master of ceremony (MC) zal het startschot geven en de zaal opwarmen voor de comedians. Elke comedian heeft zijn eigen persoonlijkheid en manier van spelen. Deze aangename afwisseling zorgt voor een zeer gevarieerde comedy show. Van het begin tot het eind blijf je op het puntje van je stoel zitten. Laat je maar even helemaal gaan, want lachen is gezond! Daarnaast werkt het ook nog verbindend dus iedereen die op zoek is naar een groepsuitje met een stukje teambuilding, zoek niet verder!

Comedy diner op maat
Wij organiseren onze comedy diners ook op maat. Heb je een bepaald thema in gedachten of moeten specifieke personen in het zonnetje worden gezet. Neem dan contact met ons op en maak een afspraak met een van onze comedians. Onder het genot van een lekkere kop koffie kan je, jouw wensen en verwachtingen van de avond met ons doornemen. Ook is het mogelijk om van te voren wat input op te sturen. Met deze informatie gaan wij vervolgens aan de slag om dit op een leuke manier in de show te verwerken. Dit persoonlijk tintje zorgt er doorgaans voor dat de show onvergetelijk wordt en er nog lang over wordt nagepraat.

Heb je zelf een locatie in gedachten of organiseer je een driegangendiner en ben je op zoek naar entertainment? Het is ook mogelijk een losse comedy show bij ons te boeken! Neem contact op met onze medewerkers voor meer informatie.