Cabaret op Maat

Voor iedereen die zijn bedrijfsfeest, groepsuitje of evenement onvergetelijk wil maken, hebben wij onze comedy shows op maat! Behalve dat deze comedy en cabaret optredens erg grappig zijn, worden ze door het persoonlijke element tevens uniek en zullen jij en je gasten dit knap staaltje humor niet snel meer vergeten.

Maximaal Effect
Met comedy op maat gaan onze comedians aan de hand van vooraf ingestuurde informatie of een persoonlijk gesprek, aan de slag met jullie onderwerp, thema of een specifiek persoon. Door hun ruime ervaring weten ze deze materie op de juiste wijze te benaderen, wat zal zorgen voor een maximaal effect.
Onze maat optredens zijn geschikt voor vrijwel iedere gelegenheid. Je kan hierbij denken aan een teamuitje, personeelsfeest, verjaardag, huwelijk of een familiefeest. Maar ook als onderdeel van een congres, vergadering of jubileum is een comedy show een welkome onderbreking.

Aan jou de opdracht een themadag te organiseren? Wij helpen je hier graag in mee. Wij gaan aan de slag met het thema en zullen doormiddel van een hilarisch maatwerk optreden een lach op de gezichten van je gasten toveren.

Neemt er iemand afscheid binnen jouw bedrijf, team of vereniging. Onze comedians maken doormiddel van een spetterend comedy optreden deze persoon het stralend middelpunt.

Comedy op maat
Ben je op zoek naar een comedy show op maat. Neem contact op met één van onze medewerkers. Via een telefonisch gesprek of gesprek op locatie zullen wij het optreden rustig doornemen.

Comedy op maat en de prijs
De prijzen van een comedy show of bedrijfsoptreden verschillen per opdracht. Er spelen meerdere factoren een rol, zoals hoe lang moet het optreden duren, hoeveel comedians of cabaretiers je wilt boeken en of het hele optreden op maat moet of een gedeelte ervan?

Wanneer wij het hele plaatje compleet hebben sturen wij je graag een mooi voorstel en kijken we ernaar uit je gasten te verrassen met een optreden op maat!

foto stand up comedian